Rólunk

A LINEA-B.S. Mérnöki Iroda Kft. 1992-ben alakult, alapvetően a nagyfeszültségű távvezetékek létesítéséhez és üzemviteléhez kapcsolódó tervezői, szakértői és mérnökirodai feladatok végzésére. Az évek során szolgáltatási területünk kibővült a kis-, és középfeszültségű elosztó és közvilágítási hálózatok tervezésével, illetve foglalkozunk lézeres felmérések végzésével és LIDAR mérési eredmények feldolgozásával egyaránt.

Az iroda alapítása óta töretlenül fejlődik. Mostanra az adott szakterületen belül Magyarország egyik meghatározó mérnöki irodája lett. Felkészült, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező alkalmazottakkal, és korszerű informatikai és dokumentációs háttérrel szolgálja ki a megrendelők által támasztott igényeket.

A LINEA-B.S. Mérnöki Iroda Kft. elsődleges szempontként kezeli a megrendelő műszaki és gazdaságossági igényeit. A tervezési feladataink végrehajtása során a megrendelő elvárásait maximálisan kielégítő optimális műszaki megoldásokat választva, a költségek minimalizálására törekszünk.

Tevékenységünk fontos elve a hosszú távú üzleti és szakmai együttműködés kialakítása, amelyet kifogástalan és állandó minőségű, megbízható teljesítés mellett, a megrendelőinkkel kialakított jó szakmai és személyes kapcsolatok révén igyekszünk elérni.

A feladataink teljesítéséhez szoros üzleti és munkakapcsolatot alakítottunk ki az acélszerkezeti, statikai, geodéziai és talajmechanikai szakterületeken működő, komoly referenciákkal és szakmai tekintéllyel rendelkező cégekkel. Ez az évek során kialakult, hatékony munkamódszereken és eljárásokon alapuló együttműködés is elősegíti, hogy cégünk a nagyobb volumenű megbízásokat is termelékenyen, igen jó minőségben, reális határidővel képes teljesíteni.

2003 óta rendelkezünk ISO minősítéssel. Ennek megfelelően az MSZ EN ISO 9001:2009 mi-nőségtanúsítvány előírásai alapján végezzük tevékenységünket.

iso_linea

Az iroda több éve dolgozik közösen, stabil együttműködésben hazai, illetve nemzetközi vállal-kozásokkal, ezek közül kiemelten az alábbi cégekkel: